151

Sv: H.VHS: Rapportera videor som inte fungerar

Hej Ante!
H.VHS (0.3.6 beta) identifierar kvaliteten som okänd, vilket innebär att programmet inte kan tolka informationen om videoströmmen och därför inte kan ladda ner den direkt.

Det går dock att få en en fungerande adress till videoströmmen från App-sidan på http://pirateplay.se. Man anger programadressen som i ditt inlägg och får en strömadress som kan användas med H.VHS efter att klicka på Avancerad-knappen. Strömadressen anges i det översta adressfältet. UR brukar sända strömmarna (både bild och ljud) i lagom "titta eller lyssna"-hastighet, d.v.s. nedladdningen tar lika lång tid som programmet vid normal uppspelning.

Dessutom är den videoström som kommer en flashvideo, så se till att ändelsen på den sparade filen är .flv . För att spela upp filen behövs en flashvideospelare. För mig hade VLC-spelaren problem med att återge videon korrekt, men Adobe Flashplayer spelade upp den utan problem.

Dela

152

Sv: H.VHS: Rapportera videor som inte fungerar

Ursäkta dröjsmålet.
Tack muntefer!
Det fungerade utmärkt.

Dela

153

Sv: H.VHS: Rapportera videor som inte fungerar

Huggpunkt VHS utvecklas inte längre, men ett program med samma funktionalitet planeras (och finns på sätt och vis redan).

Läs mer här.

"It is a damn poor mind indeed which can't think of at least two ways to spell any word."

Webbplats

Dela